update

Het afgelopen jaar ben ik met veel verschillende dingen bezig geweest. Soms is het mijn eigen idee, soms krijg ik een tip of de vraag of ik iets kan maken. Zo heb ik een tas in opdracht kunnen maken. Erg leuk om te doen. Vaak komen hier nieuwe technieken bij kijken die ik nog niet eerder heb gebruikt. Momenteel ben ik ook bezig met het maken van een tas, wederom in opdracht.
Helaas heb ik dit jaar maar één keer op een markt kunnen staan. De tweede die gepland was kon niet doorgaan. Er was te weinig deelname. Volgende maand ben ik in Makkum te vinden. Hou voor de exacte datum, tijd en locatie mijn facebook site in de gaten. Die is actueel. Mocht je geen mogelijkheid hebben die te bekijken, neem dan bij vragen even contact op.

Mocht je nu zelf ook een idee hebben voor een tas, kussen of iets heel anders, dan mag je mij altijd benaderen voor de mogelijkheden. Ook voor de komende feestdagen is een denim deco cadeautje misschien een leuk idee. Niet duur, origineel en geheel verantwoord doordat ik oude spijkerbroeken gebruik. Nog persoonlijker wordt het als je jou eigen oude spijkerbroeken laat verwerken in iets moois. Het kan ook een mooie herinnering zijn ( bijvoorbeeld het eerste spijkerbroekje van je kind, de zwangerschapsbroek etc)

Voor de variatie ben ik op zoek naar gekleurde spijkerbroeken. Alle kleuren zijn welkom, met name wit. Dus heb je nog een oude broek liggen waar je niemand verder blij mee kunt maken, dan kun je mij er zeker blij mee maken.

Ideeën en mogelijkheden

Iedereen heeft wel een spijkerbroek. Op een gegeven moment past die broek niet meer of is die zo erg versleten dat hij echt niet meer gedragen kan worden.  Meestal geen probleem, dan doe je hem weg, maar als dat net jou lievelingsbroek is, is dat wel even slikken. Je kunt de broek laten liggen in de kast…..of je besluit er een nieuwe bestemming aan te geven!

versleten spijkerbroek

Je kunt namelijk nog heel veel leuke dingen maken van een oude, versleten of te kleine spijkerbroek. Kijk maar eens bij alle foto´s op deze site.

Het kan ook zo zijn dat je een speciale herinnering aan een spijkerbroek hebt. Gekregen van een bijzonder iemand, die spijkerbroek die je bijna negen maanden droeg tijdens de zwangerschap of de eerste spijkerbroek van je kind. Ook voor deze `speciale broeken` is het leuk een bijzonder tweede leven te bedenken. Ik werk hier graag aan mee!

Mocht je op deze site niet iets leuks kunnen vinden maar vind je het wel leuk om op deze manier jou favoriete spijkerbroek een tweede leven te geven, neem dan even contact met mij op. Samen komen wij vast tot een leuke oplossing.

Inleveren

Je kunt bij mij altijd jou oude spijkerbroeken inleveren.

Ik heb al een hele voorraad maar iedere spijkerbroek is net weer even anders. De broekzakken verschillen in uiterlijk en maat en ook de lengte van de rits is verschillend. Ik strip bijna iedere broek. Alle onderdelen zijn te gebruiken.

spijker wandkleed voorbereiding

Ook spijkerjasjes of spijker bloesjes zijn welkom. Graag zelfs, daarmee heb ik net weer even andere  mogelijkheden. Ook wil ik erg graag gekleurde spijkerbroeken hebben. De verschillende kleuren geven net wat meer variatie aan de creaties. Er zijn zelfs spijkerbroeken met een patroontje of borduursel er op. Ook deze broeken zijn van harte welkom.