Over mij

Ik ben eigenlijk altijd al graag creatief bezig geweest. Maar met een druk gezinsleven in combinatie met werk kwam daar de laatste jaren weinig van terecht. Tot ik in juli 2013 vanwege een reorganisatie plotseling op zoek moest naar ander werk.  Heel vervelend allemaal maar daardoor kreeg ik wel weer veel tijd voor mijn hobby’s.spijker wandkleed

Ooit had ik een knipsel gezien en bewaard over het maken van een organizer van verschillende broekzakken van een spijkerbroek. De spijkerbroeken had ik ook al verzameld en nu was er de tijd om er mee aan de slag te gaan. Dit werd mijn eerste project.

Het was toen nog niet de bedoeling er meer mee te doen, maar van het één komt het ander. Ik vind het leuk werk om te bedenken wat ik ga maken en dit vervolgens in elkaar te zetten. Ook de gedachte, dat een oude versleten spijkerbroek toch nog gebruikt kan worden voor iets anders en niet meteen weg hoeft, spreekt mij erg aan. Want hoe erg de spijkerbroek ook versleten is, er blijft altijd wel iets bruikbaars over!

Het was al snel bekend dat ik wel belang heb bij oude spijkerbroeken en de stapel broeken groeit dan ook snel. Zo ook mijn ideeën. Er is nog zoveel van te maken! Inmiddels heb ik een hele voorraad oude spijkerbroeken en nog heel veel ideeën. Ik blijf er dus nog wel even mee doorgaan. Via deze site wil ik jullie laten zien wat ik tot nu toe allemaal gemaakt heb.

Wie weet heb jij ook belangstelling voor iets of wil je vragen naar de mogelijkheden om iets speciaals te maken. Neem gerust contact met mij op.

Tot ziens,

Marjan Bootsma