update

Het afgelopen jaar ben ik met veel verschillende dingen bezig geweest. Soms is het mijn eigen idee, soms krijg ik een tip of de vraag of ik iets kan maken. Zo heb ik een tas in opdracht kunnen maken. Erg leuk om te doen. Vaak komen hier nieuwe technieken bij kijken die ik nog niet eerder heb gebruikt. Momenteel ben ik ook bezig met het maken van een tas, wederom in opdracht.
Helaas heb ik dit jaar maar één keer op een markt kunnen staan. De tweede die gepland was kon niet doorgaan. Er was te weinig deelname. Volgende maand ben ik in Makkum te vinden. Hou voor de exacte datum, tijd en locatie mijn facebook site in de gaten. Die is actueel. Mocht je geen mogelijkheid hebben die te bekijken, neem dan bij vragen even contact op.

Mocht je nu zelf ook een idee hebben voor een tas, kussen of iets heel anders, dan mag je mij altijd benaderen voor de mogelijkheden. Ook voor de komende feestdagen is een denim deco cadeautje misschien een leuk idee. Niet duur, origineel en geheel verantwoord doordat ik oude spijkerbroeken gebruik. Nog persoonlijker wordt het als je jou eigen oude spijkerbroeken laat verwerken in iets moois. Het kan ook een mooie herinnering zijn ( bijvoorbeeld het eerste spijkerbroekje van je kind, de zwangerschapsbroek etc)

Voor de variatie ben ik op zoek naar gekleurde spijkerbroeken. Alle kleuren zijn welkom, met name wit. Dus heb je nog een oude broek liggen waar je niemand verder blij mee kunt maken, dan kun je mij er zeker blij mee maken.

Een reactie op “update

  • 26 augustus 2022 om 23:25
    Permalink

    Beste, heb je een zitzak op voorraad? Zo ja wat kost die, inclusief verzending naar België. Dank, leen laenens

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *