Inleveren

Je kunt bij mij altijd jou oude spijkerbroeken inleveren.

Ik heb al een hele voorraad maar iedere spijkerbroek is net weer even anders. De broekzakken verschillen in uiterlijk en maat en ook de lengte van de rits is verschillend. Ik strip bijna iedere broek. Alle onderdelen zijn te gebruiken.

spijker wandkleed voorbereiding

Ook spijkerjasjes of spijker bloesjes zijn welkom. Graag zelfs, daarmee heb ik net weer even andere  mogelijkheden. Ook wil ik erg graag gekleurde spijkerbroeken hebben. De verschillende kleuren geven net wat meer variatie aan de creaties. Er zijn zelfs spijkerbroeken met een patroontje of borduursel er op. Ook deze broeken zijn van harte welkom.

Een reactie op “Inleveren

  • 14 september 2015 om 06:28
    Permalink

    Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *