Ideeën en mogelijkheden

Iedereen heeft wel een spijkerbroek. Op een gegeven moment past die broek niet meer of is die zo erg versleten dat hij echt niet meer gedragen kan worden.  Meestal geen probleem, dan doe je hem weg, maar als dat net jou lievelingsbroek is, is dat wel even slikken. Je kunt de broek laten liggen in de kast…..of je besluit er een nieuwe bestemming aan te geven!

versleten spijkerbroek

Je kunt namelijk nog heel veel leuke dingen maken van een oude, versleten of te kleine spijkerbroek. Kijk maar eens bij alle foto´s op deze site.

Het kan ook zo zijn dat je een speciale herinnering aan een spijkerbroek hebt. Gekregen van een bijzonder iemand, die spijkerbroek die je bijna negen maanden droeg tijdens de zwangerschap of de eerste spijkerbroek van je kind. Ook voor deze `speciale broeken` is het leuk een bijzonder tweede leven te bedenken. Ik werk hier graag aan mee!

Mocht je op deze site niet iets leuks kunnen vinden maar vind je het wel leuk om op deze manier jou favoriete spijkerbroek een tweede leven te geven, neem dan even contact met mij op. Samen komen wij vast tot een leuke oplossing.

Een reactie op “Ideeën en mogelijkheden

 • 18 november 2015 om 19:41
  Permalink

  Wauw Marjan!
  Wat een mooie website!
  Ziet er strak uit!

  Succes met de handel en ik ga broeken verslijten voor je!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *