WELKOM!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Op deze website wil ik jou laten zien wat je allemaal kunt maken van een oude spijkerbroek.

Als een broek te klein  of helemaal versleten is ben je snel geneigd deze broek weg te gooien. Zeker als er niemand in je omgeving is die je er blij mee kunt maken. Ik wil je laten zien dat er nog heel veel mogelijk is met een oude spijkerbroek.

kussen_klIedere spijkerbroek heeft voor mij iets bruikbaars. De broekzakken, de rits of de stof zelf. Zo zijn er heel veel verschillende broekzakken. Groot en klein, maar ook met mooie stiksels of met een klep. De spijkerstof verschilt van kleur, dikte of wassing. Het combineren van deze stoffen kan hele leuke resultaten opleveren. Ook de ritsen, lusjes of knopen kan ik hergebruiken.

Ik vind het erg leuk werk om steeds nieuwe dingen te bedenken en uit te proberen. Het hergebruik van oude materialen spreekt mij ook erg aan. Iets wat oud en nutteloos lijkt kan nog heel goed voor iets anders gebruikt worden. Dus niet weggooien die oude spijkerbroek, maar inleveren! Of natuurlijk zelf iets moois van maken.

 

Ik wil graag laten zien wat ik allemaal gemaakt heb, maar ik wil ik jou ook op ideeën brengen. Misschien kun je zelf ook aan de slag gaan. Lukt het je niet om zelf iets te maken maar lijkt het je wel leuk om jouw eigen spijkerbroek in iets anders, iets speciaals , te zien  veranderen dan kun je altijd contact met mij op . Ook nieuwe ideeën zijn van harte welkom.